<< MAIN PAGE  
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

:: WELLNESS ::
 
FIRM HISTORY

Keszthely Tourist
A cég 1989-ben alakult, 1994-ig több tulajdonossal működött, 1994-től a jelenlegi ügyvezető tulajdonában áll. Tizenöt év  után a Balaton északi partjának legtöbb településén és a környező gyógyfürdővárosokban ma már összesen 10 utazási irodát működtet 20 állandó és további 50 szezonálisan foglalkoztatott munkatárssal. Az irodahálózatot a keszthelyi székhelyű főiroda irányítja. A keszthelyi, hévízi és zalakarosi irodák egész évben, a Balaton északi partján lévő irodák szezonális nyitvatartással működnek.
Szolgáltatásai

 

- Utazásszervezés  külföldre és belföldre 
- Üdülő,- gyógyüdülő, -és wellness programok
- Üdülési csekk elfogadása
- Saját és bérelt szálláshelyek értékesítése
- Különjárati autóbuszok bérbeadása
- Tanulmányi kirándulások ,vállalati rendezvények, konferenciák szervezése 
- Hostess, -idegenvezetés és tolmácsszolgálat
- Pénzváltás
- Repülőjegy-értékesítés
- Utasbiztosítás

Szolgáltatásai  köre 2004 márciusától  IBUSZ képviseleti irodaként az IBUSZ szolgáltatásaival is kibővült.

Új szolgáltatásaink

-Kedvezményes diák-repülőjegyek
-Nemzetközi diákigazolványok
-Vízumügyintézés
-Nemzetközi autóbuszjegyek

A vállalkozás külföldi és belföldi útjainak lebonyolításához 4 saját autóbuszt működtet. 1995-től folyamatosan fejlesztette szállásférőhelyeit. 1997-ben Hévízen 25 férőhellyel, étteremme, medencével rendelkező panziót létesített, ahol 2006. évben a  Regionális Fejlesztési és Operatív Program keretén belül, szálláshely fejlesztése céljából  elnyert pályázatot követően beruházást valósít meg:

    wellness részleg létrehozása

  1. mozgáskorlátozottak részére apartmanok kialakítása, és akadálymentesítése céljából.

1998-ban Keszthelyen, valamint 2000-ben Zalakaroson - újabb beruházások eredményeként - 50-60 fő elhelyezését biztosító további 16 apartmannal bővítette szálláshelykínálatát. A szolgáltatás színvonalának növelése érdekében a zalakarosi apartmanházban újabb utazási irodát  üzemeltet. A szállásférőhelyek növelése és színvonalának emelése folyamatos feladata a vállalkozásnak.

Az utóbbi években megvalósult szervezőmunka során jelentős fejlődésnek indult az egyénileg és csoportosan szervezett vendégek Magyarországra történő beutaztatása. Ennek megvalósítása érdekében a vállalkozás több nyugat-európai ország turisztikai vásárán is képviselteti magát. A térség szállodáiban és egyéb szálláshelyein tartózkodó vendégek részére programokat, kirándulásokat szervez. Kényelmes, biztonságos autóbuszai, jól képzett szakembergárdája és idegenvezetői, valamint gazdag programkínálata garantálja a a vendégek zavartalan pihenését. A vállalkozás munkájának eredményeként elnyerte a legszínvonalasabb keszthelyi ,hévízi és zalakarosi szállodák panziók bizalmát, hogy vendégeik részére programokat, utazásokat szervezzen.
 

A Keszthely Tourist ügyvezetője és tulajdonosa:

Tormáné Szilágyi Márta